image

Hvert år velger hver bokhandelkjede ut hvilke bøker de ønsker å satse på i julegaveinnspurten. Dette er gjerne bøker de vet selger, som er skrevet av kjente forfattere og som har fått mye mediaomtale. Bøker som kommer på våren har ofte mistet nyhetens interesse når julen kommer, så det er ofte høstens bokutgivelser som trekkes frem på salgsbordene i julesalget. 

Det er ingen tvil om at julen er den tiden i året vi nordmenn kjøper flest bøker, så det er slett ikke dumt for boksalget å ha boka si liggende på salgsbordene i jula! Men å håpe på at grillboka mi GLØD havner i det gode selskap er vel å være litt vel optimistisk…

nominertbestenordke

Men i år blir det andre boller… GLØD ble i november nominert til “Norges Beste Kokebok 2015” av Aperitif og Norli. Jeg vant ikke, men fordelen med nomiasjonen er at Norli satser på boka mi frem mot jul, og anbefaler den! Dette er kjempegøy, og det blir spennende å se hvor mange juletrær GLØD ligger under i år..

Jeg har allerede signert og sendt ut noen bøker, men det er fortsatt mulighet! Hvis du ønsker en signert utgave før jul, kan du sende en mail til jan-ivny@online no NÅ :-)

glodsalg_jul