Lørdag er fest, morro og bytur for mange. Men når Magnus Karlsen spiller en av sine viktigste kamper i sjakk-vm, så blir det hjemmekveld foran tven – ihvertfall for meg. Det betyr jo ikke at man ikke kan ha det morro, og fylle opp noe godt i glasset av den grunn… Dette er en drink som gjør deg matt i knærne, til kongen sofaen og dronninga av dansegulvet!

Denne drinkvarianten innholder få ingredienser, lite alkohol – og friske smaker som harmonerer perfekt sammen! Kombucha er fermentert (gjæret) te som har en særegen smak. I tillegg er den bra for fordøyelsen og kroppen din. Jeg skal skrive litt mer om Kombuchaen i et senere blogginnlegg. I dag er jeg kun opptatt av smaken, og hva den kan brukes til. Jeg hadde lyst til å finne den perfekte drinken med Kombucha, og gikk gjennom barskapet mitt for å lete etter kombinasjoner…. Etter litt smaking og testing kom jeg frem til denne morsomme kombinasjonen:

aperol_kombucha_drink_blogg_matblogg_te_-02231

Aperol Kombucha
Serves 1
Total Time
10 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. Isbiter
  2. 1 skive sitron
  3. 2 skiver frisk ingefær
  4. 4 cl Aperol Aperitivo
  5. 1,5 dl Kombucha med Goji, grape og ingefær, fra kombucha Bryggeriet
  6. Litt revet sitronskall
Instructions
  1. Fyll opp et drinkglass med isbiter, sitron og ingefær.
  2. Ha i Aperol og Kombucha.
  3. Topp drinken med revet sitronskall like før servering.
Notes
  1. Denne drinken inneholder ikke så mye alkohol, så den passer perfekt som aperitif når du får gjester! Den passer også på vorspiel hvis du vil overleve lenge, uten at du ligger under bordet. Den er frisk og annerledes i smaken, og overrasker gjestene dine!
Maten vi deler https://nykvist.no/

aperol_kombucha_drink_blogg_matblogg_te_-02121