Premien i denne konkurransen er sponset av Weber. Dette er derfor reklame!

Grillsesongen er igang, selv om det fortsatt snør i deler av landet. Mange griller ute under tak selv om snøen laver ned, mens andre venter til solen varmer ordentlig i nakken før de finner frem grillen. Uansett hvilken type menneske du er, så er det uansett på tide å begynne planleggingen av årets grillsesong!

En av de viktigste tingene du trenger til årets grillsesong, i tillegg til en god grill du er trygg på, er et digitalt steketermometer! Jeg bruker steketermometer, enten jeg griller en hel piggvar, entrecôte eller laksefilet. Med et steketermometer er du sikret suksess uansett!

Mange hardtgrillende menn (ja, det er flest menn) vil si at steketermometer er for pingler! Jeg mener at steketermometer er nøkkelen til suksess! Og når du i tillegg kan koble steketermometeret til en app på telefonen og ligge i sola med en øl mens biffen grilles ferdig så må jo også menn som er opptatt av gadgets synes dette er kult!

Weber har nå kommet med et nytt trådløst steketermometer! Med Weber Connect Smart Grilling Hub har du mulighet til å koble til 4 temperaturfølere, slik at du har kontroll på opp til fire ting på grillen samtidig! Dette er genialt hvis du skal grille en hel kylling og en laksefilet samtidig. Men det er også genialt hvis du skal grille biff til alle i familien og far vil ha medium biff mens svigermor vil ha den godt stekt.

Har du lyst til å vinne et steketermometer fra Weber? Gå inn på min instagramprofil @janivarnykvist og kommenter under bildet av steketermometeret! Jeg vil vite hva du helst serverer når du har gjester på grillmiddag! Du kan gjerne tagge venner du vil invitere på grillfest også, men dette er selvfølgelig ikke et krav for å vinne :-)

Så fyr opp grillen, sprett korken og skru på steketermometeret – grillsesongen er igang!