Det er allerede helg igjen, og tid for Ukens drink her på Maten vi deler! Mange der ute har etterlyst Ukens drink, men nå er vi igang igjen! Denne gangen med en litt annerledes variant…

Januar er hvit måned for mange, og da er det mange som tenker at man går glipp av de gode drinkene og all moroa. Men det trenger ikke være slik…
Med litt inspirasjon og et godt utgangspunkt kan selv en hvit januar bli riktig så koselig og morsom!

Et av mine favorittprodukter på markedet når det kommer til alkoholfri drikke er Seedlip! De har tre alkoholfrie drikker som smaker fantastisk, og som alle er perfekte utgangspunkt for spennende drinker!

I denne drinken har jeg tatt utgangspunkt i Seedlipen som heter “Garden 108”. Dette er en lett bitter variant som har en “grønn” smak, og som blandet med tonic blir nært opp til en god alkoholfri GT. “Garden 108” er den eneste av Seedlip variantene som er tilgjengelig på Vinmonopolet. Men test gjerne de to andre variantene hvis du får mulighet!

Ingredienser til 1 drink:
6 cl Seedlip Garden 108
1 ts limesaft
6 cl god Tonic (feks Fever-tree)
2 kvister mynte
2 kvister basilikum
1 ss frosne grønne erter

Fremgangsmåte:
Fyll et longdrinkglass med isbiter og ha i mynte, basilikum og erter. Ertene gir ikke så mye smak, og er mest med for et fint utseende på drinken, så disse kan du evnt droppe.
Ha Seedlip og limesaft i glasset og topp med tonic.

Skål – og god hvit helg :-)