I dag er kalven GLØD 11 dager gammel! Glød ble født 30. november kl 07.30 på Grøndalen Gård. Hun får lov til å gå sammen med sin mor Cirkeline de to første månedene av sitt liv. Det betyr at hun får kjærlighet, omsorg, melk og pleie av sin mor. Grøndalen Gård er en av få gården som praktiserer dette, og jeg mener dette dyrevelferd på sitt beste! Dette gir lykkelige kuer, bedre melk, bedre kjøtt og bedre samvittighet til meg som forbruker!
Nå skal det sies at jeg nok aldri vil klare å spise lille Glød. Jeg vurderer å kjøpe henne og la henne leve det gode liv til hun blir gammel! Men som kokk og opptatt av gode råvarer, så kan jeg heller ikke legge skjul på at hun nok hadde smakt godt på grillen….

Jada, jeg høres tøff ut nå, men langt der inne sitter et bankende stort hjerte som har blitt glad i lille Glød!
image

image