Søndag 14. februar var det Valentinesday og morsdag på en og samme dag! I den forbindelse hadde jeg en konkurranse her på bloggen der vinneren fikk en 7-retters middag laget av meg – hjemme på sitt eget kjøkken – for seg og en utvalgt gjest. Hvem som ble den heldige vinneren kan du lese HER.

image

Jeg tok med meg de beste råvarene jeg klarte å oppdrive, og dro til Drammen for å diske opp med et bedre måltid for et par som ikke hadde vært ute og spist restaurantmat siden datteren ble født for ca 4 mnd siden… Dette måtte vi selvfølgelig gjøre noe med – så da tok jeg rett og slett med meg restaurantmaten hjem til dem!

image

Dette ble Valentines-menyen:

Blinis med Rørosrømme, lakserogn og lakrisdryss

*

Lakrisstekt sjøkreps med svart pasta, kremet appelsinsaus og brønnkarse

*

Jordskokksuppe med friterte rotgrønnsaker

*

Pannestekt skreifilet med lakris, sjøkrepsrisotto og hvit asparges 

*

Kalv entrecôte, søtpotetpurè, kantareller, Lakris- og trøffelsjy

*

Økologisk hvit Kjerringøy med syltet comquat

*

Sjokolade- og lakriskake med rabarbrasuppe, bringebær og tørket solbær

image

Jeg håper og tror at Hege og Vidar satte pris på middagen, og at de kan huske tilbake og minnes denne kvelden når det står på som verst med våkennetter, gråt og frustrasjon.

Tusen takk til Gutta på Haugen og Lakrids by Johan Bülow som gjorde dette mulig! Det er alltid gøy å overraske noen som virkelig fortjener det med en god middag!

image

Kanskje kommer det en lignende konkurranse på bloggen snart….? Det kan være lurt å følge med :-)