Fisketaco er både sunt og enkelt. Hvit fisk trives godt i selskape med krydder som chili, paprika, spisskummen og hvitløk. Det vil si at torsk passer utmerket i fredagstacoen. Her kommer oppskriften på en enkel og sunn tacowrap! Og tacokrydderet lager du selv! Oppskriften finner du HER.

Taco med torsk, avokado og granateple
Serves 4
Total Time
20 min
Total Time
20 min
Ingredients
  1. 600 g torsk- eller skreifilet (bruk gjerne loin, som er ryggstykket uten både skinn og ben)
  2. 2 ss tacokrydder
  3. 2 ss smør
  4. 4 tortillalefser
  5. 1 avokado
  6. 4 ss creme fraiche
  7. 4 dråper tabasco
  8. 2 ss finhakket koriander
  9. Salt og pepper
  10. 1 granateple, frøene
  11. 1/2 agurk, i staver
  12. 1 rødløk, i båter
  13. 2 dl edamame (soyabønner) - kan droppes
  14. Blandet grønn salat
  15. 1 lime eller sitron
Instructions
  1. Krydre torskefileten med tacokrydderet og stek den på middels varme i smøret til den skiver seg når du trykker lett på den. Dette tar ca 4 minutter på hver side. Lag skiver at torsken.
  2. Knus avokadokjøttet med en gaffel og blnd med creme fraiche, tabasco og koriander. Smak til med salt og pepper.
  3. Smør avokadosausen utover tortillalefsene. Legg torskeskiver, granateplefrøene, agurkstavene, rødløken, soyabønner og salat på lefsene. Press over sitron eller lime like før servering.
Maten vi deler http://nykvist.no/