Matbazaren finner du fantastiske gourmetprodukter fra Frankrike og Italia! Dette er produkter som passer perfekt i og ved siden av grillmat, og mat som lages inne på kjøkkenet hele vinteren.

Salat med andeconfit
Serves 4
Total Time
20 min
Total Time
20 min
Ingredients
  1. 2 confitert andelår
  2. 2 ts grov fransk sennep
  3. 2 ts flytende honning
  4. 8 ss god olivenolje
  5. 2 pære
  6. 2 fiken
  7. Blandet grønn salat
  8. 4 ss grovhakkede valnøtter
  9. 150 g Kraftkar (eller annen blåmuggost)
Instructions
  1. Pisk sennep og honning sammen i en bolle. Spe med olivenoljen mens du fortsetter å piske. Smak til dressingen med salt og pepper.
  2. Rist valnøttene i en tørr panne til de er gyllne.
  3. Legg andelåret i en ildfast form og varm det i ovnen på 180 grader til det er gjennomvarmt. Dette tar ca 15 minutter. Ta ut låret og plukk kjøttet av benet. Her skal du bruke kun kjøttet, så kast skinnet og benene.
  4. Skjær pære og fiken i skiver og stek skivene i andefett på høy varme varme i 2-4 minutter til de begynner å bli myke.
  5. Grovhakk salaten og vend den i sennepsdressingen.
  6. Salaten anrettes i en dyp tallerken sammen med kjøttet fra andeconfiten, frillet pære, fiken, ristede valnøtter og blåmuggost. Server gjerne godt brød til.
Maten vi deler http://nykvist.no/

IMG_6593