Rødvin til kjøtt og hvitvin til fisk. Men hva ville du servert til blå vin? Ja, du hørte riktig – nå kommer den blå vinen på markedet. En gjeng spanske kreative mennesker med musikk-, design og programmererbakgrunn har bestemt seg for å velte litt om i det ellers så tradisjonelle vinproduksjonsmiljøet. I samerbeid med et universitet og en matteam har de kommet frem til dette produktet. Hvit, rød og rosèvin er kjent for de fleste av oss, men nå har disse menneskene ved hjelp av både røde og hvite spanske druer samt et blått pigment fra drueskallet og naturlig indigofarge laget blå vin!

Blue wine 1

Jeg er usikker på om dette blir noen stor hit, men de klarer ihvertfall å skape en reaksjon. Les mer om vinen på deres hjemmeside HER! Den vil om kort tid være tilgjengelig, så gjenstår det å se om noen i Norge tør å importere den….

Jeg kommer ihvertfall til å prøve den hvis jeg får muligheten!

Blue wine 1

Blue wine 3