Dette er en rask, enkel og fantastisk god hverdagsrett som passer perfekt en torsdag til middag, men også som lusj resten av uka! Cous cous kan du lage opp slik at du har en stor bolle i kjøleskapet.

Cous Cous salat med laks
Serves 4
Total Time
20 min
Total Time
20 min
Ingredients
  1. 600 g laksefilet uten skinn og ben
  2. Salt og pepper
  3. 2 ss kryddersmør (gjerne Jacobs Utvalgte Ramsløksmør)
  4. 2 dl cous cous (gjerne perle cous cous)
  5. 4 dl eplejuice
  6. 4 ss pesto
  7. 2 dl grønne erter
  8. 1 rødløk, finhakket
  9. 1 økologisk sitron
Instructions
  1. Krydre laksen med salt og pepper. Stek laksen i kryddersmøret i en stekepanne til laksen er gjennomstekt og fortsatt har en rosa kjerne. Dette tar 3-4 minutter på hver side.
  2. Kok cous cousen i eplejuicen. Følg koketiden på pakningen. Vend inn pesto, erter, rødløk, saften og skallet fra sitronen i cous cousen. Smak til med salt og pepper.
  3. Server cous cous salaten med laksen og smøret du har stekt laksen i.
  4. Press gjerne over litt sitron over retten like før servering.
Maten vi deler http://nykvist.no/