About – Jan Ivar

janivar-3523

Hei!

Trenger du matkurs, produktutvikling, matfaglige tekster, artikler, matstylist eller catering?

Kontakt: Jan-ivny@online.no

___________

Mitt navn er Jan Ivar Nykvist. Jeg er en kar på 37 år!

Jeg er utdannet kokk, og har de siste årene jobbet i butikk, deriblant Centra og Mathallen Oslo. Jeg har de siste årene jobbet som både kokk og matstylist. Jeg jobber nå som matekspert og matstylist i Kitchen Reklamebyrå, der jeg gjør alt av matstyling, oppskrifter og reklame for MENY. En fantastisk spennende jobb der jeg får utfolde meg kreativt, og ikke minst bruke mine matfaglige kunnskaper.

I 2014 var jeg med i Norges Grillmester på Tv2, og kom på 2. plass. Dette åpnet mange dører, og en av disse dørene var inn til Lars og Gyldendal som ville gi ut grillbok med meg… I 2015 kom min aller første kokebok: grillboka GLØD ut! Dette er min første, men ikke siste kokebok :-) I 2017 ga jeg ut boka “Maten vi deler”. Begge ble nominert til “Årets norske kokebok”. :-)

Jeg er også lagleder for Team BarbieQ. Vi er et grillag som har konkurrert i inn- og utland og har etterhvert kjempet oss til 4 seiere i NM i grilling og en 2. og en 3. plass fra EM i grilling. I juni 2015 fikk vi en 2. og en 3. plass i VM i grilling.

Jeg er kokk, matstylist, forfatter – og nå matblogger! Jeg håper jeg med denne bloggen kan inspirere deg til å prøve nye metoder og råvarer på kjøkkenet – og bak grillen! Jeg er fagutdannet kokk, og håper det kan gi bloggen enda litt mer tyngde, uten at oppskriftene blir for avanserte. Jeg håper du vil bli med meg inn min bloggverden! Her finner du tips, oppskrifter, restaurantanmeldelser og annet gøy.

Ta på deg forstykket, sprett korken – og la oss sette igang